Ferestre din PVC

Sistemele propuse de noi sunt mărci cunoscute precum: REHAU, SALAMNADER, ALUPLAST, GU, ROTO, MCA, SAINT_GOBAIN, mari producători ce folosesc tehnologie de ultima generație. Toate elementele unui sistem sunt îndelung testate înainte de a fi introduse pe piața pentru a ne asigura ca vor funcționa perfect.

VARIANTE COLORISTICE

GEAM TERMOPAN

Termopan: Clar + Low-e, 24 mm

Geamul termopan Clar + Low-e cu gaz Argon, cu o grosime de 24 mm a pachetului, reprezinta alegerea ideala – optima din punct de vedere al pretului investitiei raportat la economia ulterioara de energie – atunci cand se urmareste o pierdere cat mai mica a caldurii dinspre interior catre exterior.

Termopan: Solar4S + Clar, 24 mm (4 Anotimpuri, SunGuard, DualProtect)

Geamul termopan cu control solar, cu o grosime de 24 mm a pachetului, pastreaza calitatile geamului de tip low-e, dar are un grad mai ridicat de protectie impotriva razelor solare din exterior catre interior. Reprezinta alegerea potrivita atunci cand se doreste eliminarea efectului de sera din locuinte datorat aportului de energie naturala provenit de la soare. Astfel se pot reduce costurile cu climatizarea pe timpul verii.

Termopan: Clar + Clar, 24 mm

Geamul termopan Clar + Clar, grosime totala de 24 mm, se foloseste ca geam termopan atunci cand nu se urmareste o izolare sau o protectie termica superioara. De exemplu la interior sau la locuinte fara cerinte mari din punct de vedere al pierderilor energetice importante.

ACCESORII TERMOPANE

Plase de tantari

Ofera protectie impotriva insectelor si se prezinta in cateva variante de montaj:
tip rulou si tip usa batanta sau fixa. Se foloseste o plasa din fibra de sticla gri rezistenta la intemperii cat si actiunea razelor solare.
Aceasta opreste patrunderea insectelor dar nu scade cantitatea de lumina ce patrunde in interior.
Plasele batante sunt fixate pe o rama de plastic avand balamale si un maner interior pentru facilitarea deschiderii.
Plasele rulou permit strangerea intr-o caseta intr-um mod facil si elegant.

Glafuri

Acestea protejeaza zidul si impiedica infiltratiile in locul unde rama si peretele se intalnesc dar si aduce un plus estetic tamplariei.
Pentru exterior se folosesc glafuri de aluminiu rezistente la intemperii si actiunea razelor solare de o durabilitate crescuta. Pentru interior se folosesc glafuri de PVC ce pot fi asortate cu decorul fiind disponibile in mai multe culori si modele.

Rulouri

Rulourile sunt o solutie pentru umbrire eleganta cu numeroase beneficii:

  • protectie antiefractie – pot fi dotate cu sisteme de inchidere.
  • izolare termica si fonica – lamelele fiind umplute pe interior cu spuma poliuretanica.
  • instalare eleganta – sistem suprapus (caseta pozitionata deasupra ramei, fapt ce duce la ascunderea sistemului si o estetica desavarsita) sau sistem apicat (caseta fiind pozitionata pe exteriorul ramei).
  • durabilitate – rulourile sunt rezistente la intemperii si actiunea razelor solare.
  • actionare facila – mecanica cu snur sau manivela si electrica cu intrerupator sau telecomanda.

Îți garantăm unele dintre cele mai competitive prețuri de pe piață!

Sună-ne ACUM la
0245 219 944

Parteneri